Invitation til webinar: HBP går i dialog med danske neuroforskere  

Er du interesseret i hjerneforskning, eller i hvordan big data kan fremme personlig medicin? Så er dette webinar måske noget for dig!

Human Brain Project (HBP) er EU’s hidtil største satsning på at fremme hjernevidenskaben og hjerneinspireret computing og forventes at bidrage til udvikling af personlig medicin til hjernerelaterede sygdomme. Fonden Teknologirådet er partner i projektet og inviterer sammen med Lundbeckfonden danske forskere til at høre mere om projektet i et to timer langt webinar.

Webinaret er rettet mod det danske hjerneforskningsmiljø, og andre der vil høre mere om HBP og de muligheder, projektet tilbyder. Vi vil diskutere, hvordan det danske forskningsmiljø kan drage nytte af HBP’s forskningsinfrastruktur, samt hvilke finansieringsmuligheder danske projekter har for at samarbejde med HBP. Fokus for diskussionen vil være HBP’s Medical Informatics Platform og danske initiativer, der kan understøtte udviklingen af personlig medicin.

Webinaret finder sted mandag d. 5. marts fra kl 10.00-12.00. Du kan tilmelde dig her, hvor du også kan læse mere om programmet.