Nyhedsbreve

TeknoNyt

Med TeknoNyt får du information om Teknologirådets aktuelle arrangementer og projekter, samt nyheder fra det teknologiske område, både nationalt og globalt. TeknoNyt henvender sig primært til politikere, embedsmænd i ministerier, regioner og kommuner, desuden organisationer, virksomheder, undervisere, studerende, journalister, formidlere og fondsansatte.

 

Rådet til tinget

Med Rådet til Tinget, får du vores anbefalinger til folketinget! På baggrund af vores arbejde med borgere og at være fælles om samfundets udvikling giver vi vores anbefalinger med til politikerne. Rådet til Tinget er derfor konkrete anbefalinger fra os til politikerne og andre relevante stakeholdere. Alle er velkomne til at tilmelde sig!

 

Podcast

Podcast er et gratis format hvor du kan lytte med, lige når du har lyst. Fordelen ved at lytte til podcast er at det er muligt selv at vælge hvornår man har tid og lyst til at lytte med. Du kan eksempelvis lytte med på vores podcast, mens du vasker op, gør rent, går med hunden, sidder i bilen eller noget helt andet. Det kan diskuteres om det er en fordel eller en ulempe at det er muligt selv at tilvælge hvad man vil høre, i stedet for bare at lade sig oplyse- og underholde. Vi mener dog at en podcast giver mulighed for at flere har tid til at lytte med, og giver et mere levende indblik i vores arbejde, aktuelle emner og debatter. Lyt med og bedøm selv hvad du synes.

Du finder vores podcast der hvor du normalt henter dine podcasts, eller du kan følge os på Spotify .

 

 

Data bliver indsamlet og behandlet ved hjælp af MailJet. Find deres politik for dataindsamling her.

Vi bruger Zoom som platform til events. Find deres politik for dataindsamling her.