Ledige stillinger

Teknologirådet er altid på udkig efter nye projektledere. Du er derfor velkommen til at kontakte os og aftale et kaffemøde.

Foto. Nathan Dumlao
Foto: Nathan Dumlao

Teknologirådet søger løbende nye kollegaer, som også brænder for inddragelse af borgere, interessenter og eksperter i udvikling af politik, videnskab og teknologi. Hvis det er noget for dig, og du har erfaring med projektledelse, procesdesign, analyse og/eller organisering og facilitering af workshops, borgermøder og lignende, så vil vi meget gerne møde dig til en uforpligtende kop kaffe.

Send en mail mrk. ”kaffemøde” samt dit CV til job@tekno.dk, så vil vi kontakte dig når/hvis vi kan se et potentielt match.

 

 

Herunder kan du se vores opslåede stillinger:

Projektleder til Teknologirådet ved projektet om gentænkning af

videnskabskommunikation

Foto: Ousa Chea
Foto: Ousa Chea

Teknologirådet er en del af EU-forskningsprojektet ”RETHINK”. Formålet med projektet er at gentænke videnskabskommunikation i en digital tidsalder og skabe et mere åbent og konstruktivt forhold mellem videnskab og samfund. Teknologirådets opgave er at samle projektets indsigter i en analyse, udvikle et framework for bedre videnskabskommunikation og på den baggrund komme med anbefalinger til praktikere, beslutningstagere og forskere. Vi søger en projektleder/analytiker til at bidrage til løsningen af vores opgaver i projektet, der løber frem til udgangen af 2021.

 

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE

Nærmere beskrevet er de opgaver, vi søger din hjælp til:

 1. At lave en tværgående analyse af projektets resultater, dvs. beskrive videnskabskommunikationslandskabet ud fra studier af aktører, sensemaking praksisser og kvalitet i kommunikationen
 2. Gennem workshops at udvikle et framework for forbedring af videnskabskommunikation i en digital tidsalder (med udgangspunkt i den tværgående analyse)
 3. At lave tre skriv til hhv. praktikere, beslutningstagere og forskere med anbefalinger og anvisninger til, hvordan de kan forbedre videnskabskommunikation
 4. At lave benarbejde for, at der bliver taget stilling til anbefalingerne
 5. At deltage i løbende møder og forventningsafstemning med konsortiet

 

Vi forestiller os, at den rette kandidat:

Vi søger en ambitiøs og selvkørende projektleder, der

 • Er analytisk stærk
 • Har gode skriftlige evner
 • Har gode engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt
 • Har forstand på videnskabskommunikation og public engagement
 • Har erfaring med at lave workshops
 • Kan omsætte teori til praktiske anbefalinger

Vi forestiller os, du interesserer dig for videnskabskommunikation og deliberativt demokrati, kan lide at arbejde projektorienteret og i teams og kan holde mange bolde i luften. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE

Teknologirådet er et non-profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Vi er vant til at have travlt – og kan lide det. Vi har afvekslende arbejdsopgaver samt en humoristisk og uformel omgangsform.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser samt andre relevante dokumenter senest søndag d. 5. april 2021 til job@tekno.dk, mrk. ”Projektleder RETHINK”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Frederik Langkjær på +45 22622076 eller fl@tekno.dk

Jobopslag – PROJEKTLEDER TIL TEKNOLOGIRÅDET TIL PROJEKT OM GENTÆNKNING AF VIDENSKABSKOMMUNIKATION