Praktikforløb

Vi søger lige nu praktikanter til kommunikation og en projektpraktikant med interesse for kvalitative processer.

– Kom i praktik hos os og skab resultater indenfor grøn omstilling, klimatilpasning, kommunikation og markedsføring! 

 

PRAKTIKANT TIL CONFERENCE ON THE FUTURE OF EUROPE  

Bliv en del af holdet bag den største borgerinddragelse på tværs af EU nogensinde! Vi søger en praktikant der har lyst til at være en del af den nye store lancering af Conference on the Future of Europe (COFE), der er Europakommissionens helt store satsning på borgerinddragelse of EU’s fremtid.  

 COFE er en del af den største EU satsning inden for borgerinddragelse. Projektet arbejder for at høre borgere på tværs af Europa om deres håb og drømme for fremtidens EU-fællesskab. Teknologirådet er en af fire internationale aktører, der har fået til opgave at rammesætte hele konferencen, der løber af stablen i efteråret 2021 og foråret 2022. Som praktikant på COFE til efteråret vil du få en aktiv rolle i planlægningen og afholdelsen af borgerpanelerne, der finder sted på tværs af Europa. Dine kompetencer og dit mod sætter rammen for, hvor meget du bidrager med, og du vil hurtigt få andre og mere spændende opgaver, end blot at brygge kaffe og skrive referater. Vi sætter derfor stor pris på selvstændighed og gåpåmod. Du bliver en del af Teknologirådåts interne team, men vil sandsynligvis have berøring med aktører på tværs af Europa. Fejlfri engelskkundskaber er derfor en forudsætning. Både på skrift og i tale. 

Læs mere om projektet Hvad er konferencen om Europas fremtid? – Conference on the Future of Europe

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE  

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til efterårssemesteret. Vi forestiller os at du er udadvendt, serviceminded og interesserer dig for professionel projektledelse. Du kan for eksempel være ved at tage en relevant uddannelse indenfor eksempelvis performancedesign, journalistik, kommunikation eller samfundsvidenskab. Du interesserer dig for at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i planlægningen af events samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af komplicerede dagsordener. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave noget, der vil blive brugt i praksis. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer. Projektet er politisk af karakter og beslutninger træffes hurtigt, så opgaver kan ændre sig med kort varsel. Det skal du være indforstået med, og du skal synes, at det er sjovt at være en del af et stort og foranderligt projekt. 

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er en not for profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.  

 

PRAKTIKANT TIL LANCERING AF EBRAINS ONLINE COMMUNITY  

Bliv en del af holdet bag det største EU-projekt nogensinde! Vi søger en praktikant der har lyst til at være en del af den nye store lancering af onlineplatformen EBRAINS Community Space. 

 EBRAINS er en del af den største EU satsning inden for neuro-science nogensinde – the Human Brain Project (HBP). Projektet arbejder for at skabe en europæisk forskningsinfrastruktur indenfor forskning i den menneskelige hjerne, samt at skabe et netværk af forskere og key stakeholders på tværs af forskningsområder og praktiser. Som praktikant på HBP/EBRAINS til efteråret vil du få en form for værtsrolle i forbindelse med lanceringen af EBRAINS Community Space. Her vil dine opgaver blandt andet bestå af: onboarding til Community Space’et, samt strategisk support for EBRAINS funktioner og service for medlemmerne i EBRAINS community. Du vil blive en del af community management teamet, der arbejder med kontinuerlig udbredelse af budskabet omkring platformen og communitiet. Derudover vil du komme til at hjælpe med at sætte brugerne ind i hvordan platformen fungerer og sikre brugervenlighed og formidling.  

Læs mere om projektet Human Brain Project – Teknologirådet. 

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE  

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til efterårssemesteret. Vi forestiller os at du er udadvendt, serviceminded og interesserer dig for at formidle kreativt og professionelt. Er du ved at tage en relevant uddannelse indenfor eksempelvis performancedesign, digital markedsføring og inddragelse, eventplanlægning, sundhedsfremme eller måske er du ved at tage en uddannelse som kaospilot. Du interesserer dig for at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i analysearbejdet samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af projekter og events. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave analyser der bliver brugt. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er en not for profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.  

 

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Vil du prøve kræfter med markedsføring og kommunikation i virkelighedenVær med til at skabe forandringer i samfundet ved at synliggøre Teknologirådets arbejde!

Foto: Austin Distel

 Er du god til at komme med nye idéer og tiltag der kan hjælpe os med at nå ud til vores målgruppe? Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikation og markedsføring, så er Teknologirådet et godt sted for dig. Du vil blive en del af vores kommunikationsteam hvor du vil være en del af arbejdet med marketing for Teknologirådet. 

Det er vores ambition at øge vores omdømme og kendskab til vores arbejde gennem markedsføringsaktiviteter, og vi søger derfor en ambitiøs og selvstændig marketingspraktikant. Som praktikant her vil du få rig mulighed for at arbejde med vores markedsføringsstrategi og komme med nye tiltagDu vil få mulighed for at få ansvar for opgaver i forbindelse med SoMe, indhold til hjemmeside, analytisk og strategisk arbejde indenfor kommunikation.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er et internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. 

Praktikken er ulønnet, hvorfor vi søger 3. semesters praktikanter. Praktikken er som udgangspunkt af 5 måneder inkl. ferie, 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68E, 2650 Hvidovre, afhængig af COVID19 situationen kan fjernarbejde være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt. 

Skriv til os! 

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk eller 26 35 69 91Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fbInstagram og LinkedIn 

 

PRAKTIKANT MED INTERESSE OG KOMPETENCER INDENFOR KVALITATIVE PROCESSER – Få muligheden for at være en del af hele to EU projekter!

Som praktikant hos Teknologirådet vil du blive en del af to projekter det såkaldte FETA projekt og KNOCA-projektetFETA handler om en fair, grøn energiomstilling for alle. Læs mere om projektet: FETA – Hvordan opnår vi en fair energiomstilling? – Teknologirådet. 

Du vil komme til at hjælpe med at afholde enkelte fokusgruppeinterview men i særdeleshed hjælpe med analyse af materiale fra 10 fokusgruppeinterviews. Dette arbejde skal i sidste ende munde ud i en rapport til et ekspertpanel. Du vil også være med til bearbejdelse og præsentation af materialet. 

KNOCA er et europæisk netværk for klimaborgerting, som lanceres midt juni 2021. Her skal du som praktikant være med til, løbende at rekruttere medlemmer og holde styr på databasen. Derudover vil du komme til at deltage i forberedelse, afholdelse og efterarbejde af events.  

 

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE  

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til efterårssemesteret. Vi forestiller os at du er interesseret i klima og energiomstilling og at du er stærk indenfor kvalitative processer eller har stor interesse for at blive detEr du ved at tage en relevant uddannelse indenfor eksempelvis sociologi, geografi eller noget helt andet. Du interesserer dig for at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i analysearbejdet samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af projekter og events. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave analyser der bliver brugt. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er en not for profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.