Praktikforløb

Er du er udadvendt, serviceminded og interesserer dig for professionel projektledelse eller formidling af dette? Vi har praktikforløb for universitetsstuderende der interesserer sig for teknologi, sundhed, miljø, klima, demokrati og borgerinddragelse.

 

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til hvert semester. Du kan for eksempel være igang med, at tage en relevant uddannelse indenfor eksempelvis performancedesign, journalistik, kommunikation, socialvidenskab, samfundsvidenskab eller noget helt andet. Du interesserer dig for at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i planlægningen af events samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af komplicerede dagsordener. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave noget, der vil blive brugt i praksis. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer. Mange af vores projekter er af politisk karakter og beslutninger træffes hurtigt, så opgaver kan ændre sig med kort varsel. Det skal du være indforstået med, og du skal synes, at det er sjovt at være en del af et stort og foranderligt projekt. 

 

VILKÅR FOR PERIODEN

Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores praktikforløb er du velkommen til at kontakte praktikantkoordinator Aske Palsberg på aspa@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.