Praktikforløb

Vi søger lige nu praktikanter til kommunikation og en projektpraktikant med interesse for kvalitative processer.

– Kom i praktik hos os og skab resultater indenfor grøn omstilling, klimatilpasning, kommunikation og markedsføring! 

 

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Vil du prøve kræfter med markedsføring og kommunikation i virkelighedenVær med til at skabe forandringer i samfundet ved at synliggøre Teknologirådets arbejde! 

 Er du god til at komme med nye idéer og tiltag der kan hjælpe os med at nå ud til vores målgruppe? Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikation og markedsføring, så er Teknologirådet et godt sted for dig. Du vil blive en del af vores kommunikationsteam hvor du vil være en del af arbejdet med marketing for Teknologirådet. 

Det er vores ambition at øge vores omdømme og kendskab til vores arbejde gennem markedsføringsaktiviteter, og vi søger derfor en ambitiøs og selvstændig marketingspraktikant. Som praktikant her vil du få rig mulighed for at arbejde med vores markedsføringsstrategi og komme med nye tiltagDu vil få mulighed for at få ansvar for opgaver i forbindelse med SoMe, indhold til hjemmeside, analytisk og strategisk arbejde indenfor kommunikation.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er et internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. 

Praktikken er ulønnet, hvorfor vi søger 3. semesters praktikanter. Praktikken er som udgangspunkt af 5 måneder inkl. ferie, 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68E, 2650 Hvidovre, afhængig af COVID19 situationen kan fjernarbejde være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt. 

Skriv til os! 

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk eller 26 35 69 91Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fbInstagram og LinkedIn 

 

PRAKTIKANT MED INTERESSE OG KOMPETENCER INDENFOR KVALITATIVE PROCESSER – Få muligheden for at være en del af hele to EU projekter!

Som praktikant hos Teknologirådet vil du blive en del af to projekter det såkaldte FETA projekt og KNOCA-projektetFETA handler om en fair, grøn energiomstilling for alle. Læs mere om projektet: FETA – Hvordan opnår vi en fair energiomstilling? – Teknologirådet. 

Du vil komme til at hjælpe med at afholde enkelte fokusgruppeinterview men i særdeleshed hjælpe med analyse af materiale fra 10 fokusgruppeinterviews. Dette arbejde skal i sidste ende munde ud i en rapport til et ekspertpanel. Du vil også være med til bearbejdelse og præsentation af materialet. 

KNOCA er et europæisk netværk for klimaborgerting, som lanceres midt juni 2021. Her skal du som praktikant være med til, løbende at rekruttere medlemmer og holde styr på databasen. Derudover vil du komme til at deltage i forberedelse, afholdelse og efterarbejde af events.  

 

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE  

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til efterårssemesteret. Vi forestiller os at du er interesseret i klima og energiomstilling og at du er stærk indenfor kvalitative processer eller har stor interesse for at blive detEr du ved at tage en relevant uddannelse indenfor eksempelvis sociologi, geografi eller noget helt andet. Du interesserer dig for at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i analysearbejdet samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af projekter og events. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave analyser der bliver brugt. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er en not for profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.