Praktikforløb

Vi søger lige nu praktikanter til to konkrete EU fondede projekter og en kommunikationspraktikant til efteråret 2021

– Kom i praktik hos os og skab resultater indenfor grøn omstilling, klimatilpasning og design & Innovation! 

 

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Vil du prøve kræfter med markedsføring og kommunikation i virkelighedenVær med til at skabe forandringer i samfundet ved at synliggøre Teknologirådets arbejde! 

 Er du god til at komme med nye idéer og tiltag der kan hjælpe os med at nå ud til vores målgruppe? Har du lyst til at prøve kræfter med kommunikation og markedsføring, så er Teknologirådet et godt sted for dig. Du vil blive en del af vores kommunikationsteam hvor du vil være en del af arbejdet med marketing for Teknologirådet. 

Det er vores ambition at øge vores omdømme og kendskab til vores arbejde gennem markedsføringsaktiviteter, og vi søger derfor en ambitiøs og selvstændig marketingspraktikant. Som praktikant her vil du få rig mulighed for at arbejde med vores markedsføringsstrategi og komme med nye tiltagDu vil få mulighed for at få ansvar for opgaver i forbindelse med SoMe, indhold til hjemmeside, analytisk og strategisk arbejde indenfor kommunikation.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er et internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. 

Praktikken er ulønnet, hvorfor vi søger 3. semesters praktikanter. Praktikken er som udgangspunkt af 5 måneder inkl. ferie, 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68E, 2650 Hvidovre, afhængig af COVID19 situationen kan fjernarbejde være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt. 

Skriv til os! 

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk eller 26 35 69 91Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fbInstagram og LinkedIn 

 

PRAKTIKANT TIL PROJEKTET LESGO OM GRØN OMSTILLING 

Vil du gerne arbejde med stakeholder involvering til projektet om udvikling af en effektiv, sikker og bæredygtig lagringskilde til vedvarende strøm? 

 LESGO er en forkortelse af Light to Store Chemical Energy in Reduced Graphene Oxide for electricity generation. Projektet arbejder med at undersøge og afprøve at få brint lagret i grafit og på den måde være en gangbar samfundsmæssig forsvarlig metode til at opnå en grøn omstilling. Til efteråret skal der afholdes og faciliteres en stakeholder workshop hvor der anvendes multicritia assesment vurdering. Dermed opnås der et såkaldt 360 perspektiv på det konkrete forslag til grøn omstilling i forhold til vedvarende strøm. Vi søger derfor en praktikant som har lyst til at prøve kræfter med denne metode og tage del i faciliteringen af stakeholderworkshoppen.  

 

Læs mere om projektet LESGO – Udvikling og vurdering af ny teknologi til fremtidens energilagring/Power-to-X-teknologi. – Teknologirådet 

 

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE  

Vi søger en ambitiøs og selvstændig praktikant til efterårssemesteret. Interesserer du dig for teknologi, samfundsustainable design eller lignende og er ved at tage universitetsuddannelse. Vi forestiller os at du måske læser tek-sam, sustainable design eller en teknisk ingeniøruddannelse. Du vil indgå i et mindre team der arbejder på projektet sammen med dig. Her vil du være med til at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i analysearbejdet samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave analyser der bliver brugt. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er et not for profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde, kommuner og regioner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport og vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du år et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS!  

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.  

 

PRAKTIKANT TIL LANCERING AF EBRAINS COMMUNITY SPACE  

PRAKTIKANT TIL LANCERING AF EBRAINS ONLINE COMMUNITY  

Bliv en del af holdet bag det største EU-projekt nogensinde! Vi søger en praktikant der har lyst til at være en del af den nye store lancering af onlineplatformen EBRAINS Community Space.  

 

EBRAINS er en del af den største EU satsning inden for neuro-science nogensinde – the Human Brain Project (HBP). Projektet arbejder for at skabe en europæisk forskningsinfrastruktur indenfor forskning i den menneskelige hjerne, samt at skabe et netværk af forskere og key stakeholders på tværs af forskningsområder og praktiser. Som praktikant på HBP/EBRAINS til efteråret vil du få en form for værtsrolle i forbindelse med lanceringen af EBRAINS Community Space. Her vil dine opgaveblandt andet bestå af: onboarding til Community Space’et, samt strategisk support for EBRAINS funktioner og service for medlemmerne i EBRAINS community. Du vil blive en del af community management teamet, der arbejder med kontinuerlig udbredelse af budskabet omkring platformen og communitiet. Derudover vil du komme til at hjælpe med at sætte brugerne ind i hvordan platformen fungerer og sikre brugervenlighed og formidling.  

Læs mere om projektet Human Brain Project – Teknologirådet. 

DIN PROFIL OG DET FAGLIGE  

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til efterårssemesteret. Vi forestiller os at du er udadvendt, serviceminded og interesserer dig for at formidle kreativt og professionelt. Er du ved at tage en relevant uddannelse indenfor eksempelvis performancedesigndigital markedsføring og inddragelse, eventplanlægning, sundhedsfremme eller måske er du ved at tage en uddannelse som kaospilotDu interesserer dig for at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i analysearbejdet samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af projekter og events. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave analyser der bliver brugt. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er en not for profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport vi har stort fokus på din faglige udvikling og at du får et godt og givende forløb. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68A, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Samtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS 

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. Samtaler afholdes løbende.