Teknologirådets World Wide Views skaber globale overskrifter

Teknologirådet organiserede i juni verdens største borgerinddragelsesarrangement på klimaområdet. Resultaterne skal nu gøre de internationale klimaforhandlinger mere demokratiske. Arrangementet er støttet af FN og den franske regering, der er vært for klimatopmødet COP21 i år.

Se ‘Natures’ artikel om World Wide Views

100 debatter, 10.000 borgere, 80 lande: World Wide Views on Climate and Energy
Den 6. juni samledes mere end 10.000 borgere i 80 lande for at debattere og stemme om klima- og energiproblematikker forud for FN’s klimaforhandlinger.

Teknologirådet vil i det næste halve år arbejde målrettet imod, at få verdens beslutningstagere til at lytte til verdens borgere.
Bag de lukkede døre vil der bliver arbejdet på, at præsentere resultaterne for så mange beslutningstagere som muligt, blandt andet ved FN’s forhandlinger i Bonn.
Denne verdensrekord i borgerinddragelse på klimaområdet er ikke gået uset hen. Verdenspressen har fattet stor interesse, ligesom en sand Twitter-storm viser World Wide Views udbredelse.

For mere information er her link nogle udvalgte artikler:

For førstehånds beretninger søg på Hashtagget #WWViews på Twitter og følg Teknologirådets internationale profil på @DBT_Foundation.

Læs mere om projektet her