Praktikanter til kommunikation forår 2021

november 3, 2020

Læser du kommunikation og overvejer et praktikforløb i 2021? Så skulle du tage og kigge på hvilke muligheder du har hos os

Kommunikationspraktikant

Som praktikant her vil du få rig mulighed for at formidle på alle medieplatforme og med alle midler. Du vil blive coachet af videnskabsjournalist Charlotte Koldbye, der har skrevet for Weekendavisen, lavet radio for både DR og Radio24Syv, og har lavet film for flere fonde foruden Teknologirådet.  

Du vil også arbejde tæt sammen med art director Søren Jepsen, der har mangeårig erfaring fra nyhedsproduktion, reklame og computerspil. Som kommunikationspraktikant vil du blive ansvarlig for vores sociale medier, og kan få stor involvering i vores nye kommunikationsstrategi.  Du vil blive øvet i at gøre komplicerede, akademiske tekster letlæselige og vedkommende for helt almindelige mennesker, og du vil blive øvet i at formidle både til en national og en international målgruppe.  

 

 

Teknologirådet og det Praktiske 

Teknologirådet er et non-profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. 

Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport og vi har stort fokus på din faglige udvikling. Praktikken er ulønnet, hvorfor vi søger 3. semesters praktikanter. Praktikken er som udgangspunkt af 5 måneder inkl. ferie, 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68E, 2650 Hvidovre, afhængig af COVID19 situationen kan fjernarbejde være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt. 

 

 

Er det dig?

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91.