Praktikanter søges til forår 2021

november 2, 2020

 

Kom i praktik hos os og skab resultater indenfor grøn omstilling, klimatilpasning og ansvarlig teknologi! 

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til forårssemesteret

 

Du interesserer dig for teknologi, samfund og klima og er ved at tage en relevant universitetsuddannelse indenfor et af felterne, fx teknoantropologi eller samfundsvidenskab. Du vil indgå i et af vores teams indenfor forskning og innovation, cirkulær økonomi eller klima. Her vil du være med til at udvikle og organisere inddragelsesprocesser, deltage i analysearbejdet samt assistere projektledere i forbindelse med udvikling og koordinering af projekter og events. Du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med internationale samarbejder og lave analyser der bliver brugt. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor du inviteres til at sætte dit præg på opgaveløsningen. Vi tager vores praktikanter seriøst og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.  

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE 

Teknologirådet er et non-profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Som praktikant hos os bliver du tilknyttet 1-2 projekter, en projektleder og en projektkoordinator. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport og vi har stort fokus på din faglige udvikling. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68E, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.  

 

SKRIV TIL OS 

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter her på vores website på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91. 

 

Se vores praktikant Thanh Thanh fortælle om sin oplevelse: https://youtu.be/tJrLpnyC4kk