Praktikant til en tværeuropæisk borgerinddragelsesproces forår 2021

november 3, 2020

Kom i praktik hos os og vær med til at skabe resultater i projektet The Human Brain Project

Vi søger ambitiøse og selvstændige praktikanter til forårssemesteret

 

Teknologirådet er ansvarlige for at koordinere omkring etisk ansvarlig forskning og innovation som en del af EU-forskningsprojektet ”The Human Brain Project” (HBP) (læs evt. mere om HBP  via link nederst på siden). I den forbindelse faciliterer Teknologirådet en række workshops, hvor forskere, interessenter og almindelige borgere diskuterer de etiske og samfundsmæssige problematikker, der relaterer sig til hjerneforskning, samt er med til at sikre, at deltagernes inputs omsættes til konkrete anbefalinger til fremtidige hjerneforskningsprojekter.

 

Derfor søger Teknologirådet en ambitiøs og selvkørende praktikant til forårssemesteret. Som praktikant vil du blive tilknyttet forskellige opgaver i relation til planlægning og afholdelse af workshops, såsom research af baggrundsmateriale, praktiske opgaver i forbindelse med planlægning og afholdelse af workshops, programudvikling, opsamling af resultater fra workshops samt formidling af resultater. Der er desuden mulighed for at skrive et indlæg om en problematik inden for ansvarlig forskning og innovation i HBP til et af HBP’s kommunikationsplatforme.

 

Vi forestiller os, at du interesserer dig for videnskab, teknologi og etik og er i gang med en kandidatuddannelse i Teknoantropologi, Filosofi, Sociologi, Folkesundhedsvidenskab, Sundhed og Informatik el.lign. Forudgående kendskab til hjerneforskning er et plus, men ikke et krav. Det er derudover vigtigt, at du har gode skriftlige og mundtlige engelskkundskaber, kan lide at arbejde projektorienteret og i teams og kan holde mange bolde i luften. Vi tager vores praktikanter seriøst, og vi vil udfordre dig fagligt. Du bliver en del af et dynamisk og alsidigt fagligt miljø i en organisation med engagerede kollegaer.

 

TEKNOLOGIRÅDET OG DET PRAKTISKE

Teknologirådet er et non-profit, selvejende og internationalt anerkendt metodehus, med ekspertise i nye politiske arbejdsformer, inddragelse og teknologi. Vores projekter fokuserer på vigtige samfundsudfordringer, såsom klimatilpasning, biodiversitet og privatlivsbeskyttelse. Vi har mere end 30 års erfaring og arbejder blandt andet med FN, EU, fonde og kommuner. Det er en integreret del af dit praktikophold at arbejde hen imod din praktikrapport og vi har stort fokus på din faglige udvikling. Praktikken er ubetalt og varer som udgangspunkt 5 måneder á 30 timer pr uge. Arbejdspladsen ligger på Arnold Nielsens Boulevard 68E, 2650 Hvidovre, fjernarbejde i et vist omfang kan være en mulighed. Ansættelsessamtaler bliver holdt løbende, så ansøg snarest muligt.

 

SKRIV TIL OS!

Hvis vi har vakt din interesse så send CV eller LinkedIn-profil til praktikantkoordinator Aske Palsberg på praktikant@tekno.dk. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse om os og vores projekter på tekno.dk, på fb og LinkedIn. Du er også velkommen til at ringe til Aske på +45 26 35 69 91.