Er du vores nye projektpraktikant?

september 28, 2017

Fonden Teknologirådet søger dygtige og energiske praktikanter. Vi sætter stor pris på praktikanterne i vores daglige arbejde og leder efter nye engagerede kollegaer, der er klar på at lære meget og ikke er bange for at tage fat. Vi tilbyder et spændende og alsidigt praktikforløb med stor kontaktflade til samfundets beslutningstagere. Arbejdsområderne er meget varierede, og der er gode muligheder som praktikant i Teknologirådet for at blive udfordret fagligt såvel som personligt.

 

Tiltrædelse d. 1. februar 2018

 

Om jobbet

Teknologirådet arbejder i spændingsfeltet mellem samfundsudfordringer, teknologi, viden, værdier og handling. Vi skaber platforme, hvor deltagerne lægger deres viden sammen og finder bæredygtige løsninger på tværs af interesser og fag. Vi kombinerer vores viden om samfundsforhold med vores viden om processer.

I Teknologirådet arbejder vi projektorienteret med emner som fx klimatilpasning, cirkulær økonomi, bæredygtig innovation, arbejdsmiljø, etik og hjerneforskning, nanoteknologi og digitale tjenester. Vi arbejder med og for virksomheder, kommuner, regioner, styrelser, fonde, Folketinget, EU og FN. Du kan læse mere om Teknologirådet og vores projekter på www.tekno.dk.

Som projektpraktikant vil du blive tilknyttet ét eller flere projekter som “projektmedarbejder”, hvor du løser selvstændige opgaver i samarbejde med projektlederen. Typiske opgaver består i at researche, bistå projektlederen i udviklingen af projektet, skrive referater og artikler, arrangere og sørge for praktiske detaljer omkring workshops, møder mv., foruden nogle praktiske opgaver. Som praktikant er man ofte dybt involveret i projektet og kan derfor blive en værdifuld sparringspartner for projektlederen.

 

Kvalifikationer

Vi forventer

  • at du har lyst til at arbejde projektorienteret og med teknologi- og samfundsspørgsmål
  • at du har en faglig forudsætning og/eller interesse for at arbejde med problemstillinger inden for teknologivurdering, offentlig forvaltning og dialogbaserede arbejdsmetoder
  • at du er dygtig til og synes, at det er sjovt at skrive og kommunikere – også om komplicerede emner på en enkel og forståelig måde
  • at du har en omhyggelig og grundig tilgang til arbejdsopgaver
  • at du er flydende i skriftlig og mundtlig engelsk
  • at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde med andre
  • at du er fleksibel og parat til at påtage dig varierende opgaver

 

Det er en fordel at have studeret et par år, men du skal også gerne have noget tid tilbage af dit studie, så vi har mulighed for at få glæde af hinanden i længere tid. Efter praktikperioden er der nemlig mulighed for at blive ansat som studentermedhjælper.

 

Hvem er vi?

I Teknologirådet er vi 20 ansatte. Vi er et alsidigt metodehus med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, fx TekSam, antropologi, offentlig forvaltning, filosofi og biologi. Vi har et godt fagligt og socialt miljø og en uformel omgangstone.

Er du interesseret og har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte praktikant Josefine Jakobsen (jbj@tekno.dk / 33 32 05 03) eller projektleder Katrine Lindegaard Juul (klj@tekno.dk / 53 55 97 33). Et praktikforløb er ulønnet og er i udgangspunktet 30 timer ugentligt i fem måneder.

 

Ansøgningsfrist

Send senest d. 22. oktober 2017 en kort motiveret ansøgning, CV og eksamensresultater til praktikant@tekno.dk. Vi planlægger at afholde samtaler i uge 43 og 44. Hvis du er interesseret i at kombinere projektarbejde med kommunikationsopgaver, så angiv dette i din ansøgning.